Les Jornades d'Handbol Escolar de la OMET arriben a la 25a edició amb rècord de participació


  • Comparteix:

Les Jornades d'Handbol Escolar han celebrat aquest dissabte el 25è aniversari amb una edició en què hi ha hagut rècord de participants. 530 nens i nenes de 46 equips diferents, entre benjamins, alevins i infantils, han disputat 12 hores ininterromudes d'handbol al pavelló de Can Llobet en un acte organitzat per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) amb el suport de l'Handbol Sant Cugat. El club vermell-i-negre s'ha imposat en els tornejos infantils masculí i femení, mentre que l'equip de l'Escola Santa Isabel ha estat el millor en categoria aleví i el Ramón y Cajal de Terrassa en benjamins.

De les nou del matí a les nou del vespre, el pavelló de Can Llobet ha respirat handbol en una diada de l'esport escolar que posa el punt i final a la temporada. L'Handbol Sant Cugat ha estat el guanyador dels dos tornejos infantils: el masculí ha superat l'Egara a la final i el femení ha fet el mateix davant l'Igualada. També hi ha hagut campió santcugatenc a la competició aleví, on el Santa Isabel s'ha imposat al Sant Joan Despí. Tant aquest torneig com el benjamí eren mixtes.

El coordinador d'handbol de l'OMET, Martí Nicolau, ha posat en valor el fet d'arribar a les 25 edicions.

Martí Nicolau

Agrupar tants jugadors en un esport com l'handbol durant 25 anys i que tot funcioni tan bé és una gran satisfacció per a l'OMET, per a club i per a tot el món de l'handbol.

Amb motiu del 25è aniversari d'aquestes jornades, també s'ha organitzat un partit entre jugadors en actiu i retirats que han col·laborat al llarg d'aquests anys en el programa d'handbol escolar.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.