Fernando Belasteguin, número 1 del pàdel mundial, ofereix un clínic al Junior i el club el fa soci honorífic


  • Comparteix:

Fernando Belasteguin, el millor jugador de pàdel del món, ha ofert aquest diumenge un clínic a les instal·lacions del Junior amb motiu del centenari de l'entitat, que l'ha nomenat soci honorífic. L'argentí ha signat samarretes i ha contestat les preguntes dels nens i les nenes de l'Escola de Pàdel del club santcugatenc, que tanca amb aquest acte la temporada. 'Bela' també ha jugat un partit d'exhibició amb Xavi Maresma, el millor jugador del Junior, i dues joves promeses del club: Guillem Ballesteros i Oriol Bellver.

Sota el títol Bela&Junior Day, la jornada ha servit per acostar les experiències i consells del número 1 del rànquing mundial a una cinquantena de joves jugadors del Junior i les seves respectives famílies. Belasteguin ha enviat aquest missatge als nens i a les nenes que s'estan iniciant en el pàdel.

Fernando Belasteguin

Que cada vegada que vinguin a classe aprofitin i escoltin els consells del professor. Que no es preocupin pel resultat perquè l'esport és un camí molt llarg ple d'aprenentatges per a la vida.

El director esportiu de la secció de pàdel del Junior, Tony Navarro, s'ha mostrat molt satisfet amb la visita del millor jugador del món.

Tony Navarro

És un gran honor, sobretot perquè els nens i nenes gaudeixen i prenen com a exemple els grans jugadors. La resposta dels infants, pares i mares de l'escola ha estat molt bona.

El president del club, Rafa Espino, ha fet entrega a Fernando Belasteguin del distintiu simbòlic com a soci honorífic del club.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.