El Centre Català de Negocis s'estableix a Sant Cugat per contribuir a la creació de l'estat català


  • Comparteix:

El Cercle Català de Negocis (CCN) ha inaugurat aquest dilluns la seva seu a Sant Cugat, a l'edifici Octavià del carrer de Vallespir, amb l'objectiu de donar suport al procés independentista amb la potenciació d'autònoms i petites empreses. Aquests són els principals membres d'una entitat que ha triat la ciutat per la proximitat amb Barcelona i pel teixit empresarial que acull. El CCN va fundar-se el 2008, té un miler d'associats i fins ara estava establert a Bigues i Riells.

L'associació vol que els petits i els mitjans empresaris contribueixin tant en 'la restitució de la independència política' del país com en la creació d'estructures d'estat. A més, es marca com a objectiu ser 'l'entitat empresarial de referència a Catalunya'. El president del CCN, Albert Pont, veu Sant Cugat com un punt estratègic per assolir aquestes fites.

Albert Pont

Al Vallès hi ha la majoria d'empreses del país. La nostra aposta per Sant Cugat és una aposta pel territori.

La inauguració de la seu ha tingut la participació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha subratllat la importància del teixit empresarial en el procés independentista i en el compte enrere per al referèndum de l'1 d'octubre. Conesa ha agraït la confiança que l'entitat ha dipositat en el municipi.

Mercè Conesa

Pensar que Sant Cugat pot ser l'espai òptim per establir-hi la seu és tota una satisfacció.

El president de Sant Cugat Empresarial (SCE), Joan Franquesa, i la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, també han assistit a la trobada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.