Santi Peña i Airina Guillen guanyen la 34a Cursa de la Floresta, 2a Trail de Muntanya


  • Comparteix:

Santi Peña, amb un temps de 41 minuts i 48 segons, i Airina Guillen, amb 53 minuts i 39 segons, han estat els guanyadors en categoria masculina i femenina respectivament de la 34a Cursa de la Floresta, 2a Trail de Muntanya. Enguany la prova ha superat les xifres de l'any anterior amb 60 corredors més, 200 participants en categoria sènior i nou en infantil.

A les nou del matí, ha sonat la botzina que donava el tret de sortida a la 34a Cursa de la Floresta i, des de l'edició anterior, Trail de Muntanya, a més de ser puntuable per a la lliga trail de Championchip. Malgrat la calor, els atletes han marcat un bon temps i el corredor del CA Taymory-Spiridon Santi Peña ha aconseguit completar el 10 quilòmetres i 850 metres de la prova en primera posició, amb un temps de 41 minuts i 48 segons.

Pel que fa a les noies, l'egarenca Airina Guillen ha estat la més ràpida amb 53 minuts i 39 segons. Un traçat tècnic, amb pujades i baixades, que s'ha fet més dur per les altes temperatures, tal com comenta el director de la prova, Xavier Sans.

Xavier Sans

Més que tècnica és una prova intermitja. Però les temperatures d'avui i un parell de pujades sostingudes fan que el corredor hagi de tenir una certa preparació.

A un quart de deu ha tingut lloc la sortida de la cursa infantil, d'1,5 quilòmetres en la qual s'ha imposat l'atleta del Muntanyenc Teo Rodríguez amb un temps de set minuts i 50 segons.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.