L'home aranya torna a la gran pantalla de Sant Cugat amb 'Spider-Man: Homecoming'


  • Comparteix:

La cinta 'Spider-Man: Homecoming' irromp aquesta setmana a la gran pantalla dels cinemes de Sant Cugat. El film se centra en el retorn a casa de Peter Parker (Tom Holland) després de l'experiència amb Els Venjadors a 'Capità Amèrica: Civil War'.

'Spider-Man: Homecoming'
Peter Parker és un adolescent amb els problemes típics d'un jove de la seva edat. El seu dia a dia, però, no és del tot normal, ja que amaga una identitat secreta, la d'Spider-Man. En plena adolescència i amb el seu tarannà despistat, no aconsegueix mantenir el secret de la seva identitat i el seu company de l'institut Ned Leeds (Jacob Batalon) el descobreix.

Emocionat després d'haver lluitat amb Els Venjadors, Peter tornarà a la rutina al costat de la seva tieta May (Marisa Tomei), una adaptació que no serà tan senzilla com semblava. Per sort, comptarà amb l'ajuda de Tony Stark (Robert Downey Jr.), el seu amic i mentor, mentre intenta mantenir una vida normal. Les coses canviaran quan apareixerà un nou enemic conegut com El Voltó (Michael Keaton), que amenaçarà Peter i tot el seu entorn.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.