L'Olímpyc Floresta es veu atropellat pel Pallejà en l'estrena de lliga a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta de futbol sala ha patit una dura derrota davant el Pallejà (1-9) en el primer partit de lliga a Can Llobet aquest diumenge. Els florestans s'han vist superats en tot moment per un rival molt més còmode amb la pilota i efectiu de cara a porteria que ha liquidat el partit a la primera part amb un 0-6 al descans. Molta feina per fer per al tècnic Xaloc Rion després d'una pretemporada curta i canvis substancials en una plantilla que arrenca amb mal peu un curs molt complicat al grup 3 de Segona divisió B.

Des del l'inici del matx, el Pallejà ha dominat el joc i les ocasions de perill, amb un Olímpyc impotent que veia com els gols visitants anaven caient un rere l'altre. Fins a sis dianes ha aconseguit el conjunt visitant abans del descans, mentre que els florestans només han tingut alguna oportunitat aïllada.

A la represa, un dels fitxatges de l'estiu, Marc Espada, ha anotat el gol de l'honor local i l'Olímpyc ha començat a jugar de cinc per mirar de retallar distàncies. Però el porter-jugador ha tingut l'efecte contrari al desitjat i el Pallejà ha aconseguit dos gols més a porteria buida després de pèrdues de pilota locals. Finalment, la golejada s'ha tancat amb l'1 a 9.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, és conscient que falta molta feina per fer i demana paciència en aquest tram inicial de campionat.

Xaloc Rion

No m'ha acabat de desagradar el joc de l'equip i hem estat competitius tot i el resultat. Els jugadors joves i els nous han d'agafar ritme i compactar això ens costarà setmanes.

A més del golejador Marc Espada, també han debutat amb l'Olímpyc un altre dels fitxatges, Marc Ventura, i el jove porter Nicasio Piazza. En canvi, el japonès Yuya Iwata encara no ha pogut jugar per problemes burocràtics. La setmana que ve, els florestans visiten la pista del Mataró, i Xaloc Rion espera poder comptar amb el porter Pol Cuirán.