L'exatleta Reyes Estévez durà a terme entrenaments personalitzats a través de King's Project


  • Comparteix:

L'exatleta olímpic resident a Sant Cugat Reyes Estévez durà a terme entrenaments personalitzats a través de King's Project, una inciativa que ha presentat aquest divendres a l'AC Hotel Sant Cugat by Marriot. Estévez ofereix sessions individuals, grupals i també a empreses, i els serveis aniran des d'acompanyament als entrenaments a assessorament en línia i treball de coaching. A més, l'exatleta també té entre les propostes impartir xerrades.

Amb la participació a tres Jocs Olímpics, la consecució de dos bronzes en Mundials d'Atletisme, un or i una plata en Europeus i tres medalles més en competicions per seleccions en pista coberta, Estévez utilitzarà ara tota l'experiència aconseguida durant els seus anys com atleta d'elit per entrenar esportistes de qualsevol nivell: tant aquells que es preparin per proves d'alta volada com aquells que mai no hagin practicat cap modalitat d'atletisme abans.

King's Project ofereix diferents tipus d'entrenaments, i es nodrirà, en bona mesura, de la gran quantitat de terreny per fer esport de Sant Cugat, tant en instal·lacions com en pistes per correr en ciutat i muntanya. En aquest sentit, Reyes Estévez, que viu a la ciutat des de fa més de 20 anys, assegura que Sant Cugat aposta per l'esport, sobretot pel que fa al running.

Reyes Estévez

És una ciutat que aposta per l'esport. El món del running és una manera fàcil de practicar-lo. Crec que és un projecte molt bo, perquè hi ha gent que no sap fer-se un pla d'entrenament o no té grup per entrenar.

El contacte s'ha de dur a terme a través del formulari web, on es pot seleccionar quin tipus d'entrenament específic es sol·licita. Durant la presentació, l'exatleta ha reconegut que aquest pot ser un primer pas per ampliar horitzons en la seva faceta com a entrenador, davant l'opció d'acabar sent tècnic d'atletes d'elit.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.