Les noves incorporacions del DSV-Club Voleibol Sant Cugat protagonitzen la presentació de la temporada


  • Comparteix:

Marta Garcia, Taylor Paulson i Núria de León, les tres incorporacions del DSV-Club Voleibol Sant Cugat per aquesta temporada, han estat el gran al·licient de l'acte de presentació del nou curs esportiu. Amb les recent arribades i la continuïtat de la brasilera Carla Moreira, que no ha pogut assistir a la presentació, el club espera consolidar l'equip a la màxima categoria del voleibol estatal. La presentació del primer equip s'ha inclòs dins de l'acte de presentació del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez, on hi participen 48 equips durant tot el cap de setmana.

La punta Marta Garcia provinent de l'Esplugues, la central nord-americana Taylor Paulson procedent de la lliga finlandesa i la punta juvenil del CIDE balear Nuria de León, que combinarà el primer equip amb el juvenil, han estat les protagonistes de l'acte de presentació de la temporada. Amb aquestes incorporacions l'equip vol consolidar-se a Superlliga femenina , tal com ha explicat la presidenta del club Núria Terribas.

Núria Terribas

La idea del primer equip és consolidar la categoria i no patir com l'any passat.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputarà la setmana que ve la Lliga Catalana davant el CVB Barça, el mateix rival amb el qual debutarà a la Superlliga el 7 d'octubre.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.