El Volei Sant Cugat s'imposa en tres de les sis categories al 14è Torneig Internacional


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'ha proclamat campió a les categories juvenil Or, juvenil Plata i cadet Plata del 14è Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez, que s'ha tancat aquest diumenge a la ZEM de la Rambla del Celler. 48 equips i més de 600 jugadores entre les edats infantil, cadet i juvenil han participat en una competició amb presència dels millors planters del volei estatal com el Barça, el Getxo o l'Alcobendas, a més d'un conjunt italià i un de suís.

Per primera vegada, el torneig ha tingut dues divisions a cada categoria: Or i Plata. Els juvenils santcugatencs s'han imposat en les dues, després de superar el Barça i l'AE Carles Vallbona, respectivament, en dues finals molt ajustades.

En la categoria cadet Or, el campió ha estat l'Esplugues, amb les vermell-i-negres segones. En canvi, al torneig Plata, victòria santcugatenca en una final davant el Getxo disputada al pav 1. El torneig infantil ha estat l'únic que no ha tingut cap campió local. El Tor Sapienza italià s'ha imposat a la divisió Or i el Sabadell a Plata.

16 dels 22 equips del planter santcugatenc han disputat el torneig, i la presidenta del club, Núria Terribas, s'ha mostrat molt satisfeta amb el balanç esportiu i organitzatiu. A més, ha destacat l'augment de competitivitat gràcies a la subdivisió de les categories.

Núria Terribas

Ha estat un encert perquè ha equilibrat la competició. Els partits han sigut més disputats i hi ha hagut més nivell.

El club santcugatenc va aprofitar la jornada d'aquest dissabte per presentar les noves incorporacions a la plantilla del primer equip.



about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.