Volpelleres consolida la seva Festa Major


  • Comparteix:

El barri de Volpelleres ha viscut aquest cap de setmana la seva segona Festa Major, una iniciativa que l'Associació de Veïns de Volpelleres dóna per consolidada. Segons l'organització, els veïns s'estan fent seva la trobada, que busca l'ambient familiar i de proximitat amb el barri.

Tot i la pluja del primer dia, que va obligar a suspendre o modificar alguna activitat; la festa ha aconseguit créixer en participació i activitats. El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, creu que l'experiència de l'any passat ha servit per consolidar la d'enguany.

Alberto Valcarce

La valorem com la consolidació. L'any passat va ser el primer any i la vam fem des de xero. Aquest any, amb l'experiència, podem superar la de l'any passat.

Així ho veuen també els veïns, que valoren que el barri vagi agafant activitats i propostes.

Veïns

És un barri que l'hem vist créixer i veure'l amb aquesta vida ens fa sentir-lo més nostre. / Fa nou anys que vivim al barri i cada vegada està millor, sobretot per als nens.

Aquesta segona Festa Major de Volpelleres ha tingut com a pregoner el director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès. Les activitats familiars han marcat la trobada, que ha tingut la implicació de diverses entitats de la ciutat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.