Justo Molinero, en els 40 anys del CPA: 'Catalunya té dret a decidir què vol ser'


  • Comparteix:

El comunicador Justo Molinero ha demanat al govern espanyol que 'obri la mirada' i deixi votar els ciutadans perquè 'Catalunya ha de ser el que la majoria dels catalans vulguin'. El fundador de Ràdio Teletaxi , nou soci honorífic del Centro Popular Andaluz (CPA), ha dit això a la celebració del 40è aniversari de l'entitat santcugatenca, que ha ofert actuacions musicals i de dansa. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la representació de regidors de diversos partits del consistori, que han entregat a l'entitat una placa commemorativa pels seus 40 anys.

Justo Molinero ha destacat el CPA santcugatenc com un dels més importants de Catalunya en la seva felicitació i també s'ha referit al moment polític actual. El comunicador s'ha mostrat a favor del dret a decidir dels catalans en el seu parlament i ha assegurat que 'no hi ha res més democràtic que votar'.

Justo Molinero

Recordo quan s'havien de votar les lleis orgàniques de l'Estat als anys seixanta. Ara diuen 'no', però crec que no hi ha res més lliure que Catalunya pugui dir la seva democràticament.

De la seva banda, el president del CPA, Miquel Jiménez, ha posat en valor la tasca de divulgació cultural de l'entitat.

Miquel Jiménez

Estem vius. Hem petit molt, estem malaltons però tenim força i moltes ganes per seguir 40 anys més. La nostra missió és difondre cultura, que és el que sabem fer.

La celebració ha començat amb una actuació del grup de dansa oriental del centre, una nova proposta de l'entitat que s'estrena aquest curs. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha felicitat l'aniversari a l'entitat i ha destacat al seva importància cultural i el seu paper 'cohesionador' per a la ciutat. El cantaor santcugatenc Pere Martínez ha clos l'acte amb una sentida actuació acompanyat pel guitarrista Marc López i la bailaora Rebeca Monasterio.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.