El Rugby Sant Cugat supera l'Inter RC i torna a obsequiar els seus aficionats amb un triomf


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es desfà de l'Inter RC (31-7) a la tercera jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han mostrat superiors en el segon temps i amb un joc dinàmic, s'han refet del mal sabor de boca que va deixar la derrota de la passada jornada.

Bona part del matx s'ha disputat sota una minsa pluja que ha dificultat la recepció de la bola en diverses ocasions i ha provocat errors en un i altre equip. S'han avançat els visitant amb una marca després d'una llarga jugada que han culminat els davanters de l'Inter mitjançant d'Álvaro Ferrer. Ràpidament ha reaccionat el conjunt local i han retallat distàncies amb una marca d'Iñaki Berasategi. La remuntada la certificat una nova marca local de German Aranda, per arribar al descans 12 a 7 a favor.

En el segon temps el Rugby Sant Cugat s'ha mostrat més intens i poc a poc han obert una escletxa amb noves marques de Casorran, Gerard Mallol i Guillermo Durá. Una segona part en què els locals han tornat a mostrar la seva millor versió i s'ha reflectit en el marcador final, amb un punt extra de bonus ofensiu per als de Luis Soares.

El jugador santcugatenc, Joan Martí, destaca com el seu equip millora en les segones parts.

Joan Martí

Com ens agrada moure la pilota, a les primeres parts ens costa més perquè els contraris ens aguanten. Gràcies a la preparació física, a les segones sí que podem trencar les línies.

La setmana que ve els santcugatencs, que sumen 10 punts, visiten el CN Poble Nou.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.