El Teatre-Auditori repassa la història del capitalisme espanyol de la mà de 'Masacre'


  • Comparteix:

L'obra 'Masacre', de l'actor i director Alberto San Juan, ha fet un repàs de la història del capitalisme a l'Estat espanyol aquest dissabte a la Sala Escenari del Teatre-Auditori. En l'obra, San Juan i l'actriu Marta Calvó han donat veu als discursos reals i ficticis de personatges històrics com, per exemple, Emilio Botín, Esther Koplowitz i Francisco Franco, entre d'altres. 'Masacre' s'ha fet en doble funció, a les sis de la tarda i a les nou de la nit, i ha exhaurit les entrades de la darrera sessió.

En declaracions a Cugat.cat, Alberto San Juan ha explicat el perquè del títol de l'obra.

Alberto San Juan

El poder econòmic per arribar a ser-ho necessita una massacre. Necessita massacrar molta gent, moltes idees, molta cultura.

'Masacre' és una producció de la companyia Teatro del Barrio, una cooperativa cultural que va ser fundada fa quatre anys per Alberto San Juan, entre altres persones. L'obra va ser al Teatre Lliure de Barcelona la temporada passada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.