El descens d'assistència de l'Aplec de la Salut de Valldoreix posa sobre la taula el canvi de data


  • Comparteix:

El canvi de data de l'Aplec de la Salut per afavorir la participació és una possibilitat que està sobre la taula, ha afirmat el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló. L'entitat ha anunciat que al novembre es reunirà amb els col·lectius col·laboradors de l'aplec per replantejar el format de la festa, que aquest dijous ha reunit unes 200 persones enfront les 500 de l'any passat. Els assistents exposen que l'organització ha d'engrescar més la gent i facilitar el transport i la celebració d'arrossades per aglutinar més públic.

L'esplanada de l'ermita més coneguda de Valldoreix s'ha llevat amb poca assistència a mig matí d'aquest dijous, quan arrencaven els actes de l'Aplec de la Salut amb la missa i activitats infantils. Un ambient desangelat ha estat l'estampa d'una matinal que s'ha reactivat amb les sardanes i la Cobla Ciutat de Terrassa. No obstant això, el debat sobre el descens de participació dels últims anys ha saltat de conversa en conversa.

Assistents

No vinc a celebrar el 12 d'octubre / L'EMD ha de fer un esforç addicional per engrescar la gent / S'ha de facilitar el transport amb les paelles

Des de l'EMD, el titular de Cultura, Quim Castelló, no descarta el canvi de data de la festa per incentivar l'assistència de públic, minvada pel macropont i l'acumulació d'actes de la Festa Major.

Quim Castelló

A partir del 15? Això està en l'aire. És possible que al final es canviï la data si això ha de tenir més èxit.

L'EMD ha recordat que la normativa només permet que 60 cotxes tinguin permís per pujar a l'ermita i que la celebració de paelles, que enguany ha caigut per motius aliens a l'organització, es farà sempre que sigui amb fogonets. Malgrat les incògnites, l'Aplec de la Salut 2017 s'ha celebrat 'en família' i amb l'esperit de germanor de sempre.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.