El Futbol Sala Sant Cugat supera el Lloret i agafa aire amb el primer triomf del curs


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha superat el CUFS Lloret (6-2) i suma els primers tres punts de la temporada a la quarta jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han dominat el marcador de principi a fi amb gols d'Enric Sánchez, que n'ha fet tres, Josep Puig, Xaus i Chus Manchado. Els vermell-i-negres agafen aire amb aquesta golejada que els permet sortir de la cua de la classificació.

L'equip de Manel Muñoz ha sortit concentrat, conscient de la importància del matx, que se li ha posat de cara ben aviat quan Enric Sánchez i Josep Puig han situat el 2-0 al marcador en dues accions pràcticament seguides. El Lloret ha tingut més joc i diverses ocasions per escurçar distàncies però s'ha trobat un inspirat Dani Chueca sota pals. També els vermell-i-negres podrien haver marcat el tercer al contraatac, però l'electrònic no s'ha mogut abans del descans.

A la represa, els locals han tornat a marcar dos gols consecutius que semblaven sentenciar el partit amb el 4-0, però el Lloret ha començat a jugar de cinc i ha donat emoció al tram final amb un intercanvi de gols que finalment no ha canviat el signe del partit. El tècnic santcugatenc, Manel Muñoz, ha acabat satisfet amb la feina dels seus jugadors i sobretot amb els primers punts del curs.

Manel Muñoz

Els tres punts donen al grup la seguretat que s'està treballant bé i que estem a l'alçada de tots els equips de la categoria.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del Lliçà d'Amunt.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.