Matí sense cues però amb degoteig constant en l'acció d'Òmnium i ANC de retirar diners dels bancs


  • Comparteix:

L'acció de l'ANC i Òmnium Cultural de retirar diners dels bancs per protestar contra el canvi de seus socials d'algunes entitats ha començat sense cues però amb un degoteig constant de persones que s'hi sumaven. Els santcugatencs s'han anat acostant als caixers del centre per retirar quantitats variables sense cap incidència destacable, menys alguns que han hagut de negociar amb les entitats per poder treure tots els diners que volien.

Tot i que no s'hagin registrat grans esperes, més enllà d'alguns moments puntuals en algunes oficines, no han deixat d'arribar persones que volien treure els seus diners, presentar fulls de reclamacions i fer constar el seu descontentament amb el trasllat de les seus dels bancs fora de Catalunya. Alguns ciutadans han explicat les seves raons i la seva experiència a Cugat.cat.

Participants

He firmat un full de reclamacions que he de portar a l'Ajuntament, no crec que els agradi. / Normalment faig tot el què puc amb targeta però avui he tret efectiu. / Els hi ha costat, no em deixaven treure el què volia, els he amenaçat que retiraria el compte i el tancaria absolutament.

Fins i tot s'han registrat casos de persones que no eren clients de cap dels bancs assenyalats per les entitats sobiranistes, però hi han anat a treure diners, encara que haguessin de pagar comissió. Una acció que Òmnium i ANC han cridat a allargar tot el dia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.