La falta de llum en els metres finals condemna el Sant Cugat FC davant una Montañesa més efectiva

El Sant Cugat FC encaixa la segona derrota consecutiva (0-2) davant la Montañesa a la dotzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han tingut moltes dificultats per acabar les accions de perill i els de Nou Barris, en canvi, han estat més efectius en els metres finals. L'equip de Lluís Macià segueix immers a la zona perillosa de la classificació i ocupa la catorzena plaça amb 11 punts.

La ZEM Jaume Tubau no ha servit perquè el SantCu trenqui amb la crisi golejadora i, si bé la primera ocasió del partit ha estat un potent remat de Capa al travesser, l'equip més perillós a la primera meitat ha estat la Montañesa. Els barcelonins, amb més intensitat que els locals, han guanyat tots els duels individuals i el primer gol ha arribat en una contra al minut 28, obra de David Bauli.

L'ofensiva vermell-i-negra ha millorat a la segona meitat, sobretot gràcies a un Ferran Roca que jornada rere jornada demostra ser el santcugatenc més endollat en atac. La Montañesa, però, ha aturat l'empenta local i ha recuperat sensacions amb el pas dels minuts per posar de nou setge a la porteria del SantCu.

Un inspirat Juanmi sota pals ha aturat el xàfec d'ocasions visitants fins al minut 80, però Pedro Garcia, que acabava de sortir de la banqueta, ha fet el definitiu en la primera pilota que ha tocat. El tècnic del Sant Cugat FC, Lluís Macià, explica que l'equip juga bé però travessa una crisi golejadora.

Lluís Macià

L'equip és sòlid i té les línies juntes. Som incòmodes al nostre camp però la falta d'encert ens condemna

La setmana que ve els santcugatencs repeteixen com a locals i reben la visita de La Jonquera, el dotzè classificat.