La UESC masculina guanya el Santfeliuenc i suma la cinquena victòria consecutiva

L'equip masculí de la UESC ha guanyat (84-81) el Santfeliuenc a la jornada 11 del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els vermell-i-negres han apostat per un canvi de defensa zonal al darrer quart que ha servit per sumar el cinquè triomf conseutiu que els consolida en tercera plaça, en fase d'ascens a Lliga EBA.

La UESC i el Santfeliuenc han ofert un partit trepidant, amb molta tensió i ple de nervis fins al darrer segon de matx. Els dos primers quarts han estat marcats per la igualtat i amb poca diferència en el marcador. La UESC ha marxat al descans amb una derrota parcial (39-43). El moment més decisiu del partit ha estat el canvi de defensa vermell-i-negra, que ha passat a ser zonal. Aquest fet juntament amb un estratosfèric Robert Cosialls dins de la zona i un atrevit David Pascual que ha encistellat un triple diàbolic han edificat el triomf.

Els darrers segons de matx han servit per veure una UESC que sap jugar els moments decisius del partit, tal com explica el seu tècnic, Cesc Senpau.

Cesc Senpau

Estic content perquè era un partit difícil de jugar pels lesionats, per venir d'una setmana de descans. Hem millorat en actitud mental i en els moments difícils hem sabut resistir.

Els de Cesc Senpau acaben la lliga en tercera posició en fase d'ascens a Lliga EBA i tornen a la lliga el 14 de gener a la pista del Sant Nicolau, cuer del grup.