Steven Spielberg irromp als cinemes de Sant Cugat amb 'Los archivos del Pentágono'


  • Comparteix:

La nova proposta del director Steven Spielberg, 'Los archivos del Pentágono', arriba aquest divendres a la cartellera de Sant Cugat. El director utilitza aquest film per posar sobre la taula els atacs a la llibertat d'expressió i l'empoderament de les dones. A les sales de la ciutat també s'estrena 'Mazinger Z: Infinity', coincidint amb 45è aniversari del manga. La cinta es podrà veure a Yelmo i Cinesa només aquest cap de setmana.

'Los archivos del Pentágono'
La cinta explica els fets que es van produir el 1971, quan el 'New York Times' i el 'Washington Post', juntament amb altres mitjans de comunicació, es van unir per demostrar el valor de la llibertat de premsa amb la publicació dels documents del Pentàgon que recollien informació classificada sobre la Guerra del Vietnam.

Katherine Graham (Meryl Streep), primera dona editora del 'Washington Post', i Ben Bradlee (Tom Hanks), el volàtil director, es van veure obligats a unir-se i donar suport al 'New York Times' per lluitar en un intent sense precedents a l'administració de Nixon per restringir la llibertat de premsa.



'Mazinger Z: Infinity'
El malvat Doctor Infern i el seu Imperi del mal tornen a la càrrega per sembrar el caos, cosa que farà que Koji Kabuto torni a posar-se als comandaments del Mazinger Z. Després de descobrir una estranya forma de vida al Fuji Kabuto, el robot gegant haurà de fer front a un nou mal i escollir entre tornar a ser un heroi o un déu.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.