La jove companyia IT Dansa apropa amb humor la dansa contemporània al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La companyia jove de l'Institut del Teatre IT Dansa ha apropat aquest dissabte la dansa contemporània amb un espectacle amb tocs d'humor, emocions i tècnica a un Teatre-Auditori pràcticament ple. Després de presentar-lo durant la setmana a gairebé 3.000 alumnes de 43 centres diferents, la companyia ha interpretat en sessió oberta tres peces contemporànies per a un públic de totes les edats.

IT Dansa és un projecte que neix el 1995 amb l'objectiu de proporcionar als graduats en dansa oportunitats de pràctica professional durant dos anys amb coreografies de destacats artistes i amb un programa d'actuacions al circuit teatral. Els 16 joves ballarins d'entre 18 i 23 anys i que s'acaben de graduar han mostrat aquest dissabte a un públic familiar la seva manera d'entendre la dansa contemporània. La directora artística de la companyia, Catherine Allard, ha destacat el valor d'inculcar aquest tipus d'espectacles als més petits.

Catherine Allard

L'espectacle està pensat per a tots els públics. Crec que no cal fer espectacles només per a nens i tractar d'explicar-ho tot. Els nens tenen una altra visió més positiva i creativa i es fan moltes preguntes.

IT Dansa ha portat l'espectacle durant la setmana en diverses funcions a gairebé 3.000 alumnes de primària i secundària de 43 centres diferents. La jove companyia prepara una gira europea que els portarà a localitats de Suïssa, Alemanya i França entre els mesos de març i maig.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.