La 25a Mostra de Teatre de Valldoreix arrenca amb un homenatge a la vida de Rusiñol


  • Comparteix:

La 25a Mostra de Teatre de Valldoreix ha homenatjat Rusiñol aquest diumenge amb 'Santiago Rusiñol, Aranjuez 1931', un diàleg ficcionat entre una estudiant de periodisme i l'artista mitja hora abans de la seva mort. El muntatge, ideat per Montsserrat Cornet i interpretat pels actors Rafa Usero i Laura Duran, del Grup de Teatre Espiral, ha donat el tret de sortida a la mostra teatral. Enguany, la iniciativa oferirà un espectacle cada mes per arribar a més públic.

La ideòloga de l'espectacle, Montserrat Cornet, considera que l'obra és una manera de retre homenatge a la vida de Rusiñol, un artista poc estimat a Catalunya.

Montserrat Cornet

Penso que a Rusiñol no se li ha fet justícia. Hi ha gent que pensa que era un 'cantamañanas', però no ho era pas. Se'n va anar a París, els seus quadres valen milions i les seves obres són una denúncia.

Des del Grup de Teatre Espiral, la seva directora, Trini Escrihuela, ha explicat que és la tercera vegada que representen l'obra, però que volien arrencar la 25a edició de la iniciativa amb la peça per la importància que l'artista ha tingut en el món del teatre.

Trini Escrihuela

Ha estat un dramaturg important en el món del teatre. Gairebé tots els grups de teatre amateurs hem representat alguna de les seves obres. És important que el món amateur l'homenatgiï.

Coincidint amb el 25è aniversari, enguany la Mostra de Teatre de Valldoreix s'ha allargat durant tot l'any amb un muntatge aproximadament cada mes per arribar a més públic.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.