El Volei Sant Cugat perd la final de la Superlliga Femenina Júnior davant el CVB Barça a Valldoreix


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat cau a la final de la Superlliga Júnior Femenina davant el Club Voleibol Barcelona (1-3) i no pot brindar la victòria a la seva afició, que juntament amb la blaugrana ha omplert el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les de Leo Passerine s'han mostrat menys precises del que és habitual, i els ha passat factura la llarga semifinal que van disputar dissabte. El Zalaeta gallec ha estat el tercer classificat d'una competició que s'ha disputat a Sant Cugat des de dijous.

El Volei Sant Cugat ha sortit a pista amb un punt de tensió i un cansament que ha aparegut ja al primer set. Les santcugatenques han intentat aprofitar els centímetres d'Aina Berbel en el remat, però les blaugrana han estat encertades en el bloqueig. Poc a poc, el Barça ha anat retallant el curt marge que havien sumat les locals, i tot i els temps morts de Leo Passerine per intentar redreçar el rumb, les visitants han aprofitat la major confiança per endur-se la primera mànega (20-25).

L'encarcarament de les de Passerine s'ha mantingut als primers compassos del segon set (1-5), i tot i que han corregit les prestacions a mesura que avançaca el set, els errors no forçats i les imprecisions han tornat a fer caure el punt del bàndol blaugrana (21-25). Ja amb el partit molt coll amunt, les vermell-i-negres s'han tret el neguit de sobre i han donat mostres del seu potencial al tercer set, amb un gran parcial fins sumar amb facilitat el punt (25-13).

Al quart, de nou, l'inici ha estat per a les de Passerine, però se'ls ha fet llarg un partit en què han patit de valent el desgast dels últims dies, i el Barça, menys exigit a les semifinals, ha acabat aprofitant la situació per alçar-se amb el títol de Superlliga Femenina Júnior.

El tercer lloc del torneig ha estat per al Zalaeta, mentre que la santcugatenca Aina Berbel ha estat designada com la Millor Jugadora. A la cita hi ha assistit la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Federació Espanyola, Maribel Zamora, encarregada d'entregar el títol a les blaugrana.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.