Més de 500 nens i nenes han participat a la Cursa d'Orientació escolar d'aquest dimecres


  • Comparteix:

Més de 500 nens i nenes d'11 escoles públiques han participat a la 14a edició de la Cursa d'Orientació escolar que s'ha disputat aquest dimecres al parc de la Pollancreda. El Seminari de mestres especialistes en educació física de Sant Cugat ha organitzat aquest acte amb la col·laboració del Club Senglar Orientació.

Els integrants de cada equip són d'escoles diferents per potenciar la integració dels participants. El circuit és inclusiu i adaptat a tots els nens i nenes. Cada participant ha de completar les diferents fites i les ha de marcar digitalment. El coordinador del Seminari de mestres especialistes en educació física de Sant Cugat, Joan Toll, ressalta el caràcter educatiu de la cursa.

Joan Toll

Les activitats estan organitzades per a tot tipus de nens i nenes.

Des de fa 14 anys que s'organitza aquesta activitat i ja van sis edicions que se superen els més de 500 participants. Aquesta activitat s'emmarca dins de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.