HP gradua 68 alumnes de la sisena i última edició del programa de formació dual Innotalent


  • Comparteix:

HP ha celebrat aquest dimarts la graduació de la sisena i última edició del programa de formació dual Innotalent, una proposta que busca potenciar el talent de joves enginyers i científics i introduir-los al mercat laboral. 68 estudiants han rebut el seu diploma després d'haver passat dos anys treballant en projectes internacionals del departament de R+D i operacions de l'empresa tecnològica, dels quals 12 passaran a formar part de la plantilla. Amb la graduació d'aquesta promoció, la multinacional s'acomiada del projecte que va engegar el 2010 per fer un pas cap a la internacionalització amb l'HP Academy, un programa que vol estendre l'essència de l'Innotalent arreu d'Europa.

Amb aquesa proposta, HP vol reclutar i formar joves talents per incorporar-los, posteriorment, al seu equip. La responsable del programa a HP, Cristina Estavillo, ha explicat que un dels principals reptes que afronten les empreses de l'àmbit tecnològic és la manca d'estudiants d'enginyeria i ciència en un mercat que cada vegada demanda més aquests perfils.

Cristina Estavillo

El nostre entorn ha canviat. Internacionalitzem el programa tant en la captació d'alumnes, l'obrim a universitats de la resta d'Europa, com després un cop acabada la formació, que els oferim la possibilitat de fer una rotació internacional.

Durant les sis edicions prop de 250 alumnes han passat per les instal·lacions d'HP, dels quals 143 s'han quedat a treballar a la companyia. Dos dels recent graduats, Maddi Genua i Juan Antonio González, han explicat a Cugat.cat la seva experiència.

J. González / M. Genua

Aquesta experiència és aprenentatge, conèixer molta gent i una empresa top mundial i t'aporta creixement personal, professional i molt coneixement teòric sobre com és la indústria i la tecnologia. / Ens ha proporcionat principalment coneixement, però sobretot hem pogut conèixer molta gent amb perfils diferents i tenir una experiència laboral única.

L'Innotalent és un programa conjunt d'HP, La Salle Campus Barcelona i el centre tecnològic Leitat. La primera edició de l'HP Academy donarà el tret de sortida el setembre d'enguany amb la participació d'uns 60 alumnes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.