El Patí Hoquei Sant Cugat empata amb el Tordera, però segueix en zona d'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (1-1) davant el Tordera a la jornada 20 de Primera Divisió. Els santcugatencs s'han avançat al segon temps a través de David Yepes, però els visitants han igualat ràpidament. Els vermell-i-negres segueixen segons, en posició d'ascens a Ok Lliga, i amb nou punts d'avantatge sobre el quart classificat, primera posició que es queda sense pujar de categoria.

Partit frenètic, igualat i trencat des del primer minut amb ràpids contaatacs per part dels dos equips. El matx ha estat ple d'intensitat i amb ocasions clares per al Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Tordera. Les primeres ocasions han estat per a l'equip local, però els visitants també han intimidat la porteria de David Toda. Amb l'empat a 0 s'ha arribat al descans. A la represa, el Patí Hoquei ha sortit amb més empenta i David Yepes ha avançat els vermell-i-negres. Un minut més tard, el Tordera ha empatat. L'ocasió més clara per avançar-se en el marcador l'ha tinguda Pau Gilabert amb aquest penal que ha aturat el porter visitant. Repartiment de punts i que manté el Patí Hoquei en segona posició.



Els santcugatencs tornaran a la competició el cap de setmana del 14 i 15 d'abril quan visitaran la pista del Shum Maçanet.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.