La ressaca de la Copa de la Reina castiga el femení del Junior que perd davant d'un Egara més efectiu

El femení del Junior d'hoquei herba cau per la mínima (0-1) davant l'Egara a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres, moralment tocades després de la derrota a la final de la Copa de la Reina, han tingut dificultats per entrar en el partit i quan han despertat les terrassenques han fet valer el solitari gol de Carola Salvatella amb una aguerrida defensa. L'equip de Joan Vidal cau de la tercera plaça de la classificació i se situa quart amb 23 punts, un menys que el tercer classificat, la Complutense, que encara ha de disputar un partit ajornat.

El Junior ha saltat a la gespa del Lluís Serrahima amb l'objectiu de sumar tres punts per oblidar la Copa de la Reina. Les blau-i-negres han tingut més presència ofensiva en un primer quart que s'ha jugat al camp de l'Egara però no han estat afinades de cara a porteria. Les de Terrassa han millorat en el segon període gràcies a un joc vertical i profund i finalment Carola Salvatella ha avançat a les visitants.

El gol ha estat una llosa per a les locals, que semblaven no ser-hi a la represa. Les santcugatenques han suat per arribar amb intenció a l'àrea rival i només des del penal-córner han generat perill. L'Egara hauria pogut tancar el partit però la defensa blau-i-negra ha aturat el cop abans d'un últim quart de domini santcugatenc. El Junior ha despertat, ha posat setge a la porteria egarenca i han fregat el gol en els últims instants de partit. La defensa de l'Egara, però, ha sabut patir per sumar tres punts gloriosos a domicili davant un dels grans de la màxima competició estatal.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que les rivals han estat superiors en totes les facetes del joc.

Joan Vidal

Elles han estat efectives i nosaltres no ho hem estat ni en els penals. El partit nostre ha estat dolent i ens han guanyat en tots els aspectes del joc.

La setmana que ve les santcugatenques visiten el camp de la Reial Societat, el vuitè classificat.