El Junior fa els deures abans del 'Tourmalet' amb una victòria ajustada davant la Complutense

El masculí del Junior d'hoquei herba s'emporta el duel (4-3) davant la Complutense a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor. L'equip de Roger Pallarols s'ha imposat en un partit de màxima igualtat gràcies a l'efectivitat des del penal-córner en l'últim quart i suma un triomf vital abans de veure's les cares amb l'Atlètic Terrassa, el Polo i l'Egara. Els blau-i-negres són tercers amb 26 punts, a un del segon classificat, el Club de Campo, i a quatre del líder, el Polo.

El Junior n'ha tingut prou amb 40 segons per obrir la llauna a la primera jugada de partit. Marc Serrahima ha agafat a la defensa rival en calçotets després d'una ràpida transició per enviar la pilota al fons de la xarxa. La Complutense, però, no ha cedit davant del bon inici local i al minut 7 feia el gol de l'empat. Els madrilenys amb prou feines l'han pogut celebrar perquè Gabi Dabanch ha avançat de nou el Junior un minut més tard.

Després d'un inici esbojarrat farcit de gols, els dos equips han abaixat el ritme de competició i només el Junior ha arribat amb timidesa a la porteria rival. A la represa, però, la Complutense ha apujat una marxa per posar les taules en el marcador a través d'un penal-córner. L'equip madrlieny no s'ha aturat amb el 2 a 2, ha seguit empenyent i quan només s'havien disputat tres minuts de l'últim quart, s'han avançat des dels 15 metres.

Ara bé, un últim període farcit de penals-córner ha afavorit el Junior. Els blau-i-negres han aconseguit fer el 3 a 3 després d'una successió de fins a cinc llançaments de la mà de Sergi Enrique i Alex Gil de nou en un llançament ha culminat la remuntada amb el definitiu 4 a 3. El tècnic del Junior, Roger Pallarols, explica que l'equip està consolidat a la part alta de la classificació.

Roger Pallarols

Nosaltres som dels de adalt ja. Som un equip que necessitem estar al 200% per competir cada partit però hem aconseguit els 9 punts abans del tourmalet.

La setmana que ve els santcugatencs enceten el tram de corbes i visiten el camp de l'Atlètic Terrassa, el cinquè classificat.