Els helicòpters sorprendran Sant Cugat aquest cap de setmana a la Trobada Internacional Fun Fly


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà per primera vegada la Trobada Internacional d'Helicòpters de modalitat Fun Fly, organitzada per Furtivos Team i que arriba a la sisena edició. La cita es durà a terme des d'aquest divendres a les instal·lacions del Club Aeromodelisme ARC Sant Cugat, col·laborador de la trobada. Serà dissabte quan es vegin els exercicis més espectaculars.

D'entre els més de vuitana participants hi haurà especialistes d'arreu del món, alguns dels quals d'alt prestigi internacional, que oferiran exercicis de modalitat 3D, un tipus de vol acrobàtic sense cap pla de moviments programat que, a més, anirà acompanyat de música. Es tracta d'una activitat gratuïta que obrirà les portes al migdia de divendres, amb l'arribada d'alguns pilots perquè puguin ultimar detalls dels seus helicòpters.

Dissabte arribarà el plat fort, amb la competició de vols 3D a dos quarts de dotze del migdia, i un altre espectacle d'exhibició a la tarda. L'organitzador de la cita, Miguel Bonilla, destaca l'alt nivell dels participants.

Miguel Bonilla

Trobadan un aplec molt gran de pilots internacionals, que han guanyat premis internacionals. Trobaran una festa de l'helicòpter de la modalitat 3D.

La trobada forma part del programa d'activitats de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.