El cau Berenguer el Gran fa 65 anys amb l'objectiu de donar-se a conèixer a més joves de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran ha celebrat 65 anys d'història amb una festa que ha volgut reivindicar la seva presència a la ciutat. Entre els objectius de futur dels membres del cau està el de consolidar vincles amb les entitats de Sant Cugat, a més d'aconseguir atraure joves de perfils diversos. Tallers, activitats, un dinar de germanor i concerts han estat algunes de les propostes que han omplert la plaça del Rei des de dos quarts d'una del matí fins ben entrada la matinada.

Prop d'un centenar de persones s'han donat cita a la plaça del Rei per commemorar el 65è aniversari del l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran. La comissió organitzadora de la festa ha muntat diversos espais on pares, mares i infants han gaudit d'una jornada assolellada que els ha permès participar d'un taller de dessuadores, un dinar popular, música i jocs típics de l'agrupament.

Les caps de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran, Maria García i Júlia Carreras han agraït la feina que fan les famílies per tirar endavant l'activitat del cau amb l'objectiu d'obrir les portes del cau al poble i fer-lo més inclusiu.

Maria García i Júlia Carreras

Volem ampliar la nostra xarxa dins el poble fent col·laboracions i creant sinergies amb les entitats com també acostar-nos a diferents perfils de joves. Volem seguir creixent i aprenent perquè encara ens queda un llarg camí aquí a Sant Cugat.

Els membres Rangers Jana Vilella, Guillem Castro i Arnau Bonet han explicat a Cugat.cat per què els agrada anar al cau Berenguer el Gran i què n'aprenen.

Jana Vilella, Guillem Castro i Arnau Bonet

Es fa molta unió de grup, ens ensenyen valors molt importants per la vida com compartir i ajudar i ser responsables. Creixem com a persones i ens ho passem molt bé.

Entre els espais que ha muntat l'agrupació no n'ha faltat un dedicat al record de totes les persones que han passat pel cau amb un recull de fotografies on grans i petits s'hi han pogut trobar i alguns, fins i tot, recordar vells temps.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.