La 5a Nit de Tapes converteix el Mira-sol Centre en una festa de gastronomia


  • Comparteix:

La 5a edició de la Nit de Tapes ha convertit el Mira-sol Centre en una festa de gastronomia i música amb l'objectiu de reforçar la fidelitat dels clients i consolidar el posicionament del centre comercial com un espai de referència per als veïns del districte. Els establiments han ofert les seves tapes a un preu de 2,5 euros a la multitud de visitants que han assistit a l'acte. La iniciativa ha estat amenitzada per música, un taller de zumba i una zona amb jocs infantils.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor aquesta activitat com a dinamitzadora de la gastronomia i la música del barri.

Carmela Fortuny

Suposa dinamitzar i vincular la gastronomia amb la música i les activitats culturals. Sempre que es barregen diferents maneres de fer, fa que les famílies ens ho poguem passar molt bé.

Tots els comerços del Mira-sol Centre han participat de la trobada. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat que aquesta iniciativa els apropa més als veïns.

Comerciants

Em sembla molt bé, és un acte molt bonic on hi participen tots els comerços. / És un dia molt diferent, estem amb els clients, en família. / Volem que el client gaudeixi dels nostres productes a un preu raonable.

Per la seva banda, els assistents han destacat 'el bon ambient de barri' que crea la Nit de Tapes.

Assistents

Sóc de Girona i he vingut a veure què tal anava tot. / És molt bonic, li dóna molt ambient al barri i fa molt de caliu.

Fa sis anys que el Mira-sol Centre va obrir les seves portes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.