El Club Rítmica Barcelona domina amb mà de ferro la 3a fase de la Copa d'Espanya


  • Comparteix:

El Club Rítmica Barcelona domina amb mà de ferro la 3a fase de la Copa d'Espanya, disputada a Sant Cugat a càrrec del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, amb tres primers llocs, dos en categoria infantil i un en categoria júnior. El Club Gimnástica San Antón Cartagena s'ha imposat en l'altra categoria d'infantil i l'Asociación Rítmica Cartagena, actual campió del món de gimnàstica estètica per grups, ha guanyat en categoria sènior. Pel que fa al paper del club amfitrió, dels quatre equips que han participat, tres han pujat al podi en tercera posició.

L'última fase de la Copa d'Espanya, després de les dues primeres celebrades a Lorca i Cartagena, ha reunit a Sant Cugat un total de 450 participants, de 23 clubs provinents de sis comunitats autònomes. La competició ha tingut lloc a un pav 3 de la Rambla del Celler ple de gom a gom al llarg de tot el cap de setmana.

El Club Rítmica Barcelona ha quedat primer en categoria infantil 8-10, infantil10-12 i juvenil. Els tres tercers llocs del Club Gimnàstica i Rítmica i Estètica Sant Cugat, d'altra banda, han estat en les mateixes categories. El colofó de la tercera fase ha estat l'actuació de l'equip sènior de l'Asociación Rítmica Cartagena, que ha quedat primer en les tres fases de la competició.

Després de la celebració de la Copa d'Espanya, s'ha fet la festa de cloenda dels equips federats del Club Gimnàstica i Rítmica i Estètica Sant Cugat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.