El SantCu 2018-2019 presenta una plantilla renovada amb la joventut com aposta


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC ha presentat la plantilla del primer equip per a la temporada 2018-2019 aquest dijous amb deu cares noves i la renovació de bona part dels jugadors de la campanya anterior. La presentació ha tingut lloc al camp del SantCu, on hi han participat també l'equip tècnic i el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna. La direcció esportiva continua treballant de cara a incorporar algun jugador més abans que comenci la temporada.

El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ha posat en valor 'la plantilla competitiva' que s'ha confeccionat.

Nelson Ocampo

En tot moment s'han fet fitxatges de jugadors molt competitius que nosaltres pensem que encaixaven en el perfil de jugadors que estem buscant i segur que aportaran molt a l'equip.

L'acte ha acabat amb un pica-pica al bar del Jaume Tubau.

Renovacions tancades
El lateral esquerre Marc Samper, el central Lucas Palma, els migcampistes Peski, Manel Montoya i Patrick Chico, i els davanters Joel Fernández, Naufal, Reverter i Uri Fernández seguiran al club vermell-i-negre.

Altes confirmades

La defensa és una de les zones on més homes han arribat amb el lateral dret Èric Arévalo del Sabadell B, el lateral esquerra Nil Sanz del Mollet, el lateral dret Marc Vilchez del juvenil del Bellvitge, els centrals Óscar Vega del Ripollet i Omar Ruiz del Prat B, el porter Unai del Can Rull, el migcampista Ruben López de la UD Molletense i els davanters Arnau Benet del juvenil, Mauri Alfarràs del Sant Quirze i Adrián Arenas del Manresa.

Baixes assegurades
Albert Caparrós fitxa pel Granollers de Tercera Divisió, Badre per la Montanyesa , Jordi Rivera pel San Juan de Montcada i Ferran Roca al Santfeliuenc.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.