El Teatre-Auditori celebra el 25è aniversari amb la presentació d'una programació de luxe


  • Comparteix:

Prop de 800 persones han assistit a la presentació de la nova programació de setembre d'aquest any a febrer de l'any vinent del Teatre-Auditori, una festa que també ha servit per celebrar el 25è aniversari de l'equipament santcugatenc. Actuacions de música, dansa i màgia han amenitzat una gala conduïda pels periodistes Maria Cusó i Jofre Llombart.

El Teatre-Auditori fa un quart de segle i ho celebra amb un cartell de luxe i una programació especial a finals de setembre amb espectacles únics i gratuïts. Guillem Albà i La Marabunta, Carlos Núñez, el Mag Lari amb una marató de màgia i quatre obres de teatre de proximitat escrites per a l'ocasió obriran diversos espais de l'equipament santcugatenc al públic.

Pel que fa a la música i més enllà del festival 'Petits Camaleons' destaquen noms com el Dúo Dinámico, Luz Casal, Sergio Dalma, Jarabe de Palo i Ismael Serrano. El teatre torna a ser un plat fort de la programació amb obres com 'Un tret al cap', 'Un cop l'any', 'Pel davant i pel darrere', 'Èdip' i 'El fantasma de Canterville' i també hi ha espai per l'òpera i la música i la dansa clàssica, amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i 'Carmina Burana' de la Fura dels Baus. Quim Masferrer donarà el toc d'humor amb 'Bona gent' en una programació molt 'màgica', amb el Mag Lari, Magicury i el Mag Fèlix, entre d'altres. D'entre els espectacles familiars, destaquen el musical Tadeo Jones i l'actuació de Dàmaris Gelabert. Tot plegat per celebrar un quart de segle d'un equipament 'diferent', segons ha assegurat l'alcaldessa, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

El que fa diferent el Teatre-Auditori és aquesta visió de ciutat que ha de tenir necessàriament. Trobar equilibris amb portar grans figures de fora i també apostar pel talent santcugatenc.

El Festival Nacional de Poesia és una altra de les grans cites que recauen a la ciutat durant la tardor i que portarà al Teatre-Auditori noms com Mercè Sampietro, Marta Marco i la santcugatenca Emma Vilarasau, a més de Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida. El nou director de la Institució de les Lletres Catalanes, Joan Elies, l'ha definit com un 'festival de referència'.

Joan Elies Adell

És un festival de referència, el festival nacional. I és un exemple de complicitat entre institucions.

El programa de mà, especialment dissenyat per a la ocasió, l'ha il·lustrat l'artista Ignasi Blanch. Per acabar l'acte, tots els assistents s'han fet una fotografia aèria a l'exterior del teatre amb un número 25 gegant al terra.

Venda d'entrades
Els abonaments es podran comprar a partir del 5 de setembre de nou del matí a nou del vespre, mentre que la venda general comença el 12 de setembre.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.