Comediants fa viatjar Sant Cugat per 'Les edats de la vida' amb la tradició musical d'arreu del món


  • Comparteix:

Comediants ha fet viatjar Sant Cugat per 'Les etapes de la vida' amb una 'performance' que pren com a punt de partida la memòria oral dels sis artistes que han pujat a l'escenari que s'ha instal·lat per a l'ocasió a la plaça Augusta. La companyia ha sorprès els veïns i veïnes que passejaven pel mercadet setmanal amb una coreografia que ha arrencat a la llotgeta del Monestir amb una acció poètica per evocar l'inici de la vida.

Les cançons populars de tradició oral han estat la banda sonora d'aquest espectacle que ha fusionat melodies d'arreu del món per fer un repàs per les etapes de la vida, un pelegrinatge que ha recorregut la infantesa, l'adolescència, la joventut, el matrimoni, la maduresa i la vellesa. Un tema que des de la companyia s'ha escollit per la seva universalitat i que ha posat sobre la taula com s'afronten i com previuen determinades tradicions al llarg del temps. Així ho ha explicat el director artístic de Comediants, Jaume Bernadet.

Jaume Bernadet

Ho hem posat a partir de la memòria de cadascuna d'aquestes cançons procedents de diferents llocs del món, de Xina, Corea, Estats Units... I ho hem posat en el llenguatge poètic de Comediants.

La 'performance' ha unit el talent de sis estudiants procedents d'Estats Units, Corea del Sud, la Xina, Síria i Catalunya que participen al curs internacional Urban Performing Arts que ofereix la companyia teatral a la UAB Barcelona Summer School.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.