La jugadora de boccia Mònica Bell potencia el rendiment amb l'ajuda de la seva mare i auxiliar, Montse Escoda


  • Comparteix:

La jugadora santcugatenca de boccia Mònica Bell participarà als World Games, mundials d'esport adaptat que es disputen a l'agost a la nostra ciutat. Bell pateix una paràlisi cerebral motriu i amb l'ajuda de la seva mare i auxiliar, Montse Escoda, ha potenciat el rendiment en els darrers anys i el vincle afectiu.

Mònica Bell té 17 anys i és integrant de l'equip santcugatenc Boccia Team. Bell pateix una paràlisi cerebral motriu i competirà a la categoria BC3 on tots els esportistes han de ser ajudats per una auxiliar. En aquest esport guanya el participant que s'apropa més a la pilota blanca que és la que guia el joc. La jove esportista santcugatenca es va iniciar a la boccia amb nou anys i poc a poc ha anat millorant el rendiment i competint en esdeveniments destacats.

L'arribada de la seva mare, Montse Escoda, com a auxiliar tècnica al 2014 li va potenciar les seves capacitats i els seus resultats. La creació del Boccia Team Sant Cugat al 2015 també ha estat un punt important a la seva carrera esportiva amb l'arribada dels millors èxits amb el triomf al campionat de catalunya infantil. Un conjunt santcugatenc que s'entrena al CAR. El vincle entre la mare i la filla s'ha potenciat a través de la boccia. Escoda ressalta la boccia com a un estímul afectiu amb la seva filla.

Montse Escoda

Només et pots entendre amb una mirada, amb un gest.

Montse Escoda i Mònica Bell, mare i filla, o el que és el mateix, un binomi de superació personal i èxits.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.