El DSV- Volei Sant Cugat perd la Lliga Catalana davant el CV Barcelona

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut la Lliga Catalana després de caure derrotat (1-3) davant el CV Barcelona en una final disputada al pavelló de Valldoreix aquest dimecres. Les santcugatenques han plantat cara davant un conjunt barceloní que és un dels candidats a guanyar la lliga.

El conjunt santcugatenc, amb les baixes de Collin i Lupe, s'ha vist superat per un Barça que ha estat molt superior en el primer set amb un 13 a 25. El segon set ha continuat amb el mateix guió amb un Barça molt poderós a la xarxa i amb un parcial també ampli, 25 a 14.
Les santcugatenques han exhibit el millor joc al tercer set i han estat molt contundents en atac. Parcial ajustat per les locals amb un 25 a 22. Les barcelonines han volgut evitar sorpreses i han guanyat el quart parcial amb un contundent 15 a 25. La Lliga Catalana ha viatjat cap a Barcelona, tot i el bon treball fet per les jugadores santcugatenques.
El DSV-Club Voleibol Sant Cugat continua la seva preparació abans de l'inici de Superlliga previst per al 13 d'octubre a Valldoreix i precisament davant el CV Barcelona. L'entrenador del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, valora la part positiva del matx i la capacitat de reacció per sumar un set davant un rival potent.

Rafa Ruiz

Sumar un set després d'anar perdent per 0 a 2 ens demostra el camí que hem de seguir.