El PHC Sant Cugat suma el primer punt a OK Lliga en un partit vibrant contra el Liceo

El Patí Hoquei Club Sant Cugat estrena el casiller de punts després d'empatar a casa (3-3) davant el HC Liceo a la quarta jornada d'OK Lliga. Els santcugatencs han tingut el triomf a tocar, però un gol dels gallecs a falta de d'11 segons ha privat als vermell-i-negres de sumar els seu primer triomf a la competició davant un històric com l'HC Liceo de la Corunya.

Els aficionats que s'han apropat al pav 2 de la Rambla del Celler han pogut veure un gran partit d'hoquei patins. Gols, tensió, expulsions i dos equips que ho han donat tot a la pista per endur-se els tres punts. Han dominat més els gallecs que en el primer temps han topat una i altre vegada amb el porter santcugatenc, David Toda, que s'ha mostrat molt segur sota pals. Però al final el Liceo ha pogut obrir la llauna amb un llançament llunyà de Marc Coy. El gol no ha desanimat als locals que han començat a arribar amb perill a la porteria gallega. En un contratac, un llançament creuat de Cesc Maideu s'ha colat a la porteria del Liceo per deliri dels aficionats locals que veien com el seu equip aconseguia l'empat davant un històric com el Liceo.

En el segon temps, el partit ha continuat amb la mateixa intensitat i amb ocasions per totes dues bandes. De nou David Toda s'ha mostrat gairebé imprenetrable, i ho ha aprofitat el Sant Cugat per créixer i fer el 2 a 1 amb un gol de Joan Farners. Els locals aconseguien així donar la volta al marcador i somiar amb els primers punts de la temporada. Però els gallecs, un equip molt experimentat i amb jugadors contrastats, han empatat de nou, amb una diana de Sergio Miras. De nou el partit igualat i els ànims molt caldejats per la tensió i els punts en joc. El visitant Edu Lamas ha vist la blava i els santcugatencs ho han aprofitat per fer el tercer per obra de David Yepes a falta de menys de tres minuts. El mateix Lamas ha vist la vermella i en els darrers minuts el joc s'ha endurit, amb constants aturades i targetes per totes dues bandes. L'últim minut els visitants se l'han jugat i han tret el porter per jugar amb superioritat per la blava que ha vist Jordi Gabarra pel Patí Hoquei. A falta d'onze segons per al final, Marc Coy ha fet l'empat que rescatava un punt per als gallecs i deixava els santcugatencs sense el primer triomf de la temporada.

Amb el punt sumat els de Joan Carles Vadillo deixen de ser cuers de la categoria i empaten amb CE Vendrell, CP Vic i CP Voltregà. La setmana que ve els santcugatencs visiten el líder, el Barça Lassa.

Joan Carles Vadillo

El partit ha anat per on pensàvem i ha superat la fase de forta pressió. Un cop superada hem generat ocasions i la segona part ha estat bastant més igualada que la primera.