El Junior i el Polo firmen taules en un duel de molta intensitat però poc vistós


  • Comparteix:

Les santcugatenques i les barcelonines, candidates al títol de lliga, empaten (0-0) a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. La falta de precisió dels dos conjunts ha fet que el resultat no es mogués en els 70 minuts de partit. Les barcelonines són segones amb 10 punts i les santcugatenques, quartes, amb vuit.

Empat sense gols en el duel estrella de la jornada a la divisió d'honor entre el Polo i el Junior que s'ha disputat a l'Eduardo Dualde. Els dos conjunts, que es coneixen a la perfecció i que estan cridats a lluitar pel títol al final de la temporada, han plantejat un partit molt travat en què s'han vist poques oportunitats de gol. Tot i un inici amb molta empenta de les locals, el Junior ha tingut el domini en els dos primers períodes. Li faltava lucidesa en els metres finals al conjunt santcugatenc, que ha desaprofitat dos penals córner.

El Polo ha avisat també des del penal córner però també ha pecat de poca punteria. Fins a cinc oportunitats ha tingut l'equip barceloní però cap ha acabat dins la porteria santcugatenca. Txell Grau i Melanie Garcia han estat molt atentes sota els pals. A les acaballes, Marlies Verbruggen, per part local, i Carol Garcia, per part visitant, han tingut opcions per desequilibrar el duel però no ha estat així i els dos conjunts han acabat firmant taules. "Hem jugat molt millor en els dos primers períodes tot i que després hem tingut més ocasions clares. Allà hem dominat la màquina", ha analitzat el tècnic del Junior, Joan VIdal.

La setmana vinent, el Junior rep el Valdeluz a Sant Cugat i el Polo, el Tenis de Santander a l'Eduardo Dualde de Barcelona.

Joan Vidal

Hem jugat molt millor en els dos primers períodes tot i que després hem tingut més ocasions clares. Allà hem dominat la màquina


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.