Mohamed El Ghozoumy i Elisa Melilli guanyen la Cursa DiR- Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

L'atleta marroquí Mohamed El Ghozoumy i la santcugatenca Elisa Melilli han guanyat la 10a Cursa DiR- Mossos d'Esquadra que s'ha disputat aquest diumenge a la nostra ciutat. Més de 1.500 participants han disputat aquesta competició a la categoria de 5 i 10 quilòmetres.

La Cursa DiR ha celebrat els 10 anys de vida amb una àmplia participació amb més de 1.500 atletes en una sortida que s'ha iniciat puntual a dos quarts de deu del matí des del carrer Cèsar Martinell. La cursa de 10 quilòmetres no ha tingut massa història. L'atleta marroquí Mohamed El Ghozoumy ha guanyat amb un ritme elèctric des del primer minut. A la categoria femenina, la santcugatenca Elisa Melilli revalida el títol aconseguit la temporada passada,

La cursa també ha permès que els participants gaudissin d'un recorregut de cinc quilòmetres. En categoria masculina, Pepe Díaz s'ha imposat i Andrea Carbonell ho ha fet en femení. La cita atlètica s'ha consolidat com un referent a la nostra ciutat i també en el panorama català.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.