El públic familiar i les propostes emergents es troben a la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat


  • Comparteix:

La 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat ha posat punt final aquest diumenge amb èxit de públic als espectacles. Grans i petits han gaudit d'un cap de setmana amb una desena de muntatges repartits en tres escenaris: Can Ninot, la Casa de Cultura i la plaça de l'U d'octubre. La trobada és també un altaveu per a companyies emergents. Tot i ser una proposta novell al municipi, la mostra ha seduït, un any més, el públic santcugatenc i es s'ha convertit en una cita cultural consolidada.

La iniciativa, que organitza Can Ninot amb el suport d'altres entitats de la ciutat com Cal Temerari i l'Ateneu i també de l'Ajuntament ha portat a diversos punts de la ciutat l'art dels titelles. L'impulsor de la mostra i director de Can Ninot, Tian Cusidó, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és satisfer les famílies i la canalla així com divulgar la mostra i consolidar-la a la ciutat.

A banda, la proposta s'ha completat amb food trucks i un mercadet d'artesans repartits al centre del municipi. Tot plegat ha coincidit amb la celebració de la Festa de Tardor.

Tian Cusidó

L'objectiu és divulgar la mostra de titelles, que es consolidi a la ciutat i que tant el públic com els artistes passin una bona estona.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.