El Dúo Dinámico demostra que resisteix al pas del temps


  • Comparteix:

'Resistiré' ha estat l'himne amb què el Dúo Dinámico ha donat el tret de sortida al concert d'aquest dissabte al Teatre-Auditori. L'espectacle ha començat amb la projecció d'imatges en record als 60 anys que porten sobre els escenaris i ha seguit amb 'El final del verano' i '15 años tiene mi amor'. Un públic entregat, que va exhaurir les entrades fa setmanes, aplaudia i s'emocionava quan sonaven les primeres notes de cada tema. El Dúo Dinámico actuava al Teatre-Auditori per primera vegada en 60 anys de carrera. A Sant Cugat, però, ja havien vingut farà més de vint anys. Entre els assistents, n'hi havia que recordaven aquell concert i aquest dissabte ho han tornat a repetir.

Enguany se celebra el 50è aniversari del 'La, la, la', la cançó que van compondre per al festival d'Eurovisió del 1968 i amb el qual Massiel va guanyar. És per aquest motiu que la gira porta per nom 'La, la, la 50 años'. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa han avançat a Cugat.cat que la situació es podria tornar a repetir perquè han compost un tema per a Eurovisió.
Després de 60 anys de carrera musical, el Dúo Dinámico agraeix el bon tracte que han rebut per part de la indústria i del públic. 'Hem gaudit d'aquest professió i ho hem passat molt bé tot i haver treballat molt', ha afirmat Manuel de la Calva. Entre els projectes de futur del Dúo Dinámico no hi ha el de jubilar-se, perquè ja han anuciat, a través de les seves xarxes socials, que pensen tornar l'any vinent.


R. Arcusa i M. de la Calva

El teatre et permet parlar amb el públic i establir una complicitat. / Hem gaudit d'aquesta professió, que és molt difícil, però ho hem passat molt bé tot i haver treballat molt.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.