Solidaritat gravada a la pell


  • Comparteix:

En su tinta -Estudio- clou la seva marató de tatuatges solidària amb més de 4.500 euros de recaptació en favor de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i amb la participació de més de 70 persones. La jornada s'ha fet coincidir, aquest dilluns, amb el Dia Internacional dels Drets dels Animals. És per aquest motiu que tots els dissenys tenien relació amb el món animal. Sis tatuadors han treballat ininterrompudament durant 12 hores.

'Cada any fem una marató solidària de tatuatges, l'any passat el vam dedicar a la lluita contra el càncer i aquest any a la PAS', explica la responsable d'En su tinta -Estudio-, Esther Gallardo.

Per la seva banda, la membre de la PAS Marta Guàrdia diu haver sentit 'sorpresa' quan des de l'estudi els van comentar la proposta. 'Per a nosaltres és importat rebre ajudes per seguir fent la nostra feina', afirma Guàrdia.

La jornada solidària s'ha celebrat als dos establiments d'En su tinta -Estudio-, el de Sant Cugat i el de Sabadell.

Esther Gallardo

Cada any a En su tinta -Estudio- muntem aquest edeveniment. L'any passat els diners recaptats van anar a parar a la lluita contra el càncer de mama i aquest any seran per a la PAS.

Marta Guàrdia

Els diners ens fan molta falta. Fem rescats, atenció de gats malferits... i tots som voluntaris. Ho agraïm moltíssim.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.