Terribas i Fernández pugnen per la presidència del Volei Sant Cugat en un debat tens


  • Comparteix:

Els dos candidats a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas i Martín Fernández, han explicat el seu programa electoral en un debat electoral organitzat aquest dimecres per Cugat.cat. Núria Terribas ha assenyalat que vol apostar pel model d'èxits d'aquests anys i allunyar-se del projecte de Fernández que titlla de 'presidencialista' perquè ho vol 'manegar tot'. Fernández vol implementar un nou model de gestió esportiva i aposta per un canvi de rumb de l'entitat recuperant talents que segons ell s'han deixat escapar durant el mandat de Terribas. Les eleccions són aquest divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre, a Valldoreix amb 293 socis amb dret a vot.

Primer equip
Una de les diferències importants en aquest àmbit per als dos candidats. Terribas vol seguir consolidant el projecte a la Superlliga Iberdrola i amb jugadores del planter. De la seva banda, Fernández ressalta que cal incorporar un team manager que desocupi al tècnic, Rafa Ruiz, d'aquestes funcions i es dediqui al treball tàctic i tècnic. En aquest sentit, el candidat vol incorporar Xavi Perales com a suport al tècnic i és, de fet, la seva aposta per a la direcció esportiva de l'entitat, tot i que ja exerceix aquest càrrec al Volei Sant Quirze.

Projecte esportiu i direcció esportiva
El projecte esportiu de Núria Terribas es basa en un director esportiu i amb la continuïtat de Toni Alemany en aquest càrrec. Alemany i els coordinadors de les diferents àrees seguirien amb el projecte actual i els 'èxits recents' del planter segons Terribas. Terribas dubta que Xavi Perales pugui compaginar les tasques al Volei Sant Cugat i al Volei Sant Quirze perquè considera que és 'impossible fer un seguiment sense dedicació exclusiva'. En contra, la candidatura de Fernández vol modificar la metodologia d'entrenaments i unificar el model de joc de tots els conjunts. Fernández ha dit que 'el model actual no està ben treballat ni estructurat'.

Equip de treball
Núria Terribas ha remodelat la junta i té un equip de 12 persones que representen pares i mares de totes les categories de l'entitat. Terribas ha rebutjat l'etiqueta de presidencialista que li ha volgut penjar a Fernández. Terribas ha afirmat que l'única candidatura presidencialista és la de Fernández que 'vol ser protagonista tant en l'àmbit esportiu com tècnic'.

Fernández ha defensat que ell únicament vol ser president i que el seu grup de treball, amb un suport de 80 persones, treballarà per comissions per arribar a tots els sectors de l'entitat. Fernández ha dubtat que Terribas assumeixi el mandat de quatre anys. Per contra la candidata ha deixat ben clar que estarà al club tant temps com ella ho cregui oportú i que 'Fernández té moltes ganes de veure-la fora de l'entitat'.

Missatge final
Terribas ha demanat el vot per seguir amb un model d'èxits conegut i consolidat. Fernández vol el suport dels socis i sòcies per un canvi de rumb a l'entitat i on s'escolti més a les persones.

Martín Fernández

Tenim un projecte molt participatiu amb diferents seccions. Volem recuperar el talent que han deixat perdre l'actual junta.

Núria Terribas

El nostre model vol evitar el presidencialisme de Martín Fernández. Ell ho vol manegar tot.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.