Veus de totes les generacions s'uneixen a l'espectacle 'Nadal a casa'


  • Comparteix:

Les veus dels cors de Sant Cugat s'han unit un any més al concert 'Nadal a Casa', que s'ha celebrat aquest dissabte a l'església del Monestir. Més d'un centenar de persones ha assistit a l'espectacle poètic i musical on s'han recitat versos de Joan Maragall, Joana Raspall, Salvador Espriu i Josep Maria de Sagarra, entre d'altres noms cabdals de la literatura catalana.

Grans i petits dels cors infantil, jove i d'adults Fusió, la Coral La Unió, el Cor Joves Jubilats de l'Ateneu, el de la Llar d'Avis de la Parròquia i el Cor d'adults de l'Escola Municipal de Música han fet sonar algunes de les lletres més populars del cançoner nadalenc com 'El desembre congelat', 'Santa nit', 'El noi de la mare' i 'Dorm, dorm...'. Entre cançó i cançó, el grup de rapsodes format per Marta Uxan, Marta Jener, Jaume Pla i Xavier Tor han recitat poesia.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha sorprès els presents llegint un fragment d''El Poema de Nadal' de Sagarra abans de posar punt final a la vetllada. Fortuny ha afirmat que és 'tot un orgull' que enguany hagin comptat amb ella pel muntatge.

'Nadal a casa' és un espectacle solidari organitzat per Òmnium Cultural i l'escola de música Fusió. L'entrada és gratuïta i l'únic que es demana és una aportació voluntària a benefici de Càritas en acabar el concert. La directora de Fusió, Gemma Navarra, ha explicat que aquesta cita és 'la unió de totes les generacions de Sant Cugat'.

Raimon Romaní s'ha fet càrrec de la direcció de l'espectacle i Salvador Fité i Kima Moret del guió i la selecció dels textos.

Carmela Fortuny

Sempre he participat com a regidora i enguany, a més, fer-ho de manera activa llegint un dels poemes és un orgull.

Gemma Navarra

Són poemes magnífics d'autors catalans. Les nadales, algunes infantils d'altres no, les interpreten de maneres diferents. Però tots, petits i grans, estem junts per fer caliu.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.