El Pati Hoquei Club Sant Cugat estrena el 2019 amb un triomf balsàmic davant el Lloret


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un important triomf (4-1) davant l'Hoquei Lloret a la quinzena jornada d'OK Lliga. Els de Joan Carles Vadillo han mostrat una efectivitat superior a d'altres partits i han sabut patir en algunes fases del joc per sumar la segona victòria de la temporada i amb 12 punts, seguir en posicions de descens.

Els santcugatencs inicien amb bon peu l'any i ho fan amb una victòria a casa. Ja al descans han arribat amb un clar 3 a 0 a favor, fruit d'una diana de Pau Gilabert, i dues de Cesc Maideu, que ha mostrat una gran efectivitat cara porteria. El porter local, Xavi Arcas, ha tingut una actuació destacada amb aturades de molt mèrit. Jordi Gabarra ha hagut de ser atés per un cop de bola al cap, tot i que en el segon temps s'ha pogut reincorporar al partit.

Una segona part on el Lloret ha buscat retallar distàncies, però s'ha topat amb un inspirat Arcas, que de nou ha estat un mur a la porteria santcugatenca. Només David Plaza l'ha pogut batre de llançament creuat, però els santcugatencs han esfumat qualsevol esperança de reacció visitant amb un nou gol, en aquest cas de Joan Farnés. Els darrers minuts de partit els locals han sabut gestionar molt bé l'avantatge, intentant possessions llargues i mantenint el control del partit.

Amb la victòria, els de Joan Carles Vadillo s'apropen a la salvació, tot i que no escapen del descens. La següent setmana inicien la segona volta i ho fan a casa amb la visita del Lleida Llista Blava.

Joan Carles Vadillo

Seguim creixent i cada dia que passa som millors. De les derrotes i entrebancs anem aprenent i cada vegada tenim una versió més bona per oferir.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.