El Joan i la Marieta visiten els polítics presos en el seu últim cap de setmana a Lledoners


  • Comparteix:

Els Geganters de Sant Cugat han dit adéu als polítics empresonats que es troben al centre penitenciari de Lledoners aquest dissabte conjuntament amb les 85 colles que han participat al 'Gegants per la llibertat', una trobada que ha servit per reclamar l'alliberament dels empresonats abans del seu trasllat a Madrid per afrontar el judici de l'1-O. Tot plegat, en una cita que ha mobilitzat més de 3.000 persones, segons l'organització, per fer ballar 200 gegants en dues rondes: a la primera, les colles han ballat en grups de quatre; i a la segona, tots els gegants s'han unit en una ballada final conjunta amb la melodia d''Els segadors' de fons.

El cap de colla dels Geganters de Sant Cugat, Ramon Bruguera, ha qualificat la trobada d''èxit' i ha destacat la dificultat de coordinar 86 colles 'a partir de les xarxes socials'. A la jornada també hi ha acudit la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, que en declaracions a Cugat.cat ha remarcat que 'la cultura és símbol de llibertat i reivindicació' i que amb actes com aquest 'es dona suport a la causa i al procés'.

Una vegada han finalitzat els balls, s'ha dut a terme una trobada dels 'motards independentistes' i un pica-pica.

Ramon Bruguera

Jo crec que és un èxit, sobretot tenint en compte que ha estat un moviment fet per les xarxes. És una trobada que només es pot comparar amb una trobada de ciutat gegantera.

Sílvia Solanellas

La cultura és símbol de llibertat i de reivindicació, i què millor que una trobada gegantera. Tots plegats des dels nostres punts de vista donem suport a la causa i al procés.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.