Una il·lusió de 25 anys


  • Comparteix:

El Mag Lari reconeix que no ha patit les dificultats de progressar en el món de l'espectacle, ja que es dedica a allò que estima. Amb aquesta premisa, l'il·lusionista ha pujat una vegada més a l'escenari del Teatre-Auditori, aquesta vegada amb el xou '25 il·lusions', una retrospectiva al quart de segle que fa que meravella el seu públic. Es tracta d'un muntatge que recull els 'grans èxits', aquells número que no només han convençut el públic, sinó també aquells que l'han divertit a ell especialment.

L'escapisme i l'il·lusionisme, amb tocs d'humor i, fins i tot, de misteri, es donen la mà a '25 il·lusions', un espectacle que resumeix tota una vida dedicada a la màgia. Cinc ballarins i tot un desplegament d'efectes visuals han acompanyat Lari sobre l'escenari.

Conegut popularment com a Mag Lari, Josep Maria Lari va començar la carrera el 1992. Tot i tenir estudis de filologia catalana, el barceloní va decidir dedicar-se a la seva passió. Un decisió que no li ha anat del tot malament perquè la seva trajectòria l'avala com un dels mags amb més prestigi internacional.

Mag Lari

Això és un 'grans èxits': són els 25 números que més al·legries m'han donat.

Mag Lari

Algú pot pensar que això no és fàcil, però per mi ho ha sigut. En el meu cas ho he viscut amb molta al·legria.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.