La virtuositat de La Porteña Tango deixa sense paraules el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha convertit, per unes hores, en un típic saló de ball de Buenos Aires gràcies a La Porteña Tango. La companyia de dansa argentina ha fet una revisió del millor de la seva trajectòria amb l'espectacle '10 años'. El públic de l'equipament ha quedar bocabadat amb la virtuositat dels ballarins que, per primera vegada, han fet parada a Sant Cugat. La Porteña Tango ha portat aquest diumenge un muntatge amb posada en escena renovada a càrrec del director artístic i guitarrista Alejandro Picciano i la col·laboració de la cantant Eugenia Giordano.

Una dècada als escenaris ha estat per a La Porteña Tango 'tot un repte i un orgull', ha explicat a Cugat.cat Picciano. La clau de l'èxit, diu el productor, és el 'treball en equip i funcionar com una companyia estable'. L'espectacle '10 años' ha mostrat als santcugatencs els tres pilars del tango: la dansa, la poesia i la música. 'Es tracta d'un espectacle dinàmic, participatiu i molt animat; que la gent no pensi que veurà i sentirà allò típic', ha assenyalat l'argentí.

Després de prop de 600 funcions a les seves esquenes, La Porteña Tango se segueix admirant de la 'universalitat' d'aquest ball. 'Hem estat a pobles on la temperatura marcava 30 graus negatius i ens han rebut amb el mateix escalf que a Buenos Aires', explicava Alejandro Picciano.

Alejandro Picciano

Ens agrada fer un espectacle popular per a totes les edats, on es pot cantar i et pots divertir; no només el clixé del tango amb la parella que balla i l'home que plora perquè l'ha deixat la dona.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.