El Futbol Sala Sant Cugat més golejador s'imposa al Montsant i s'apropa a la zona segura

El Futbol Sala Sant Cugat mostra la seva millor versió i s'endú el duel directe davant el Montsant (5-3) que apropa l'equip a la zona segura de la classificació al grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Els de Manel Muñoz han remuntat el gol inicial dels barcelonins i han imposat el seu joc a base d'una bona pressió en defensa. Amb aquesta victòria, el conjunt vermell-i-negre escala fins els 24 punts empatat amb el mateix Montsant i l'Arrels, que és l'equip que marca la permanència.

Tot i disposar de les millors ocasions i ser superiors a la pista, el Futbol Sala Sant Cugat no ha aconseguit imposar-se en el marcador a la primera meitat del partit. Els vermell-i-negres han generat les oportunitats més clares, però l'encert ha brillat per la seva absència. El Montsant ho ha aprofitat, i molt més efectiu que els santcugatencs s'ha posat per davant en el marcador gràcies a un gol d'Alejandro Maqueria. Tot i el resultat advers, el Sant Cugat no ha abaixat els braços i ho ha seguit intentant, però finalment ha marxat al descans amb el resultat en contra de 0 a 1.

Al segon període, mateix guió, però amb un Montsant amb un pel més de control del partit. Els barcelonins han buscat un segon gol que els hi donés més tranquil·litat, però res més lluny de la realitat. En uns 10 minuts finals brillants, els santcugatencs s'han fet grans i han passat per sobre d'un Montsant que no podia fer res més que observar. Aaron Guirao ha fet l'empat després d'una recuperació de Marc Juncosa, que li ha regalat el gol al seu company. Un minut més tard, ha estat el mateix Juncosa el que ha culminat un contraatac i ha posat un 2 a 1 al marcador que ha fet embogir la graderia de la Guinardera.

Tot i la remuntada, el vendaval ofensiu del Sant Cugat no s'ha aturat. Josep Puig ha pispat la pilota al defensa barceloní en camp propi i li ha cedit la pilota a Guirao perquè fes el gol a plaer. Amb el 3 a 1 el Montsant ha estat a punt de retallar distàncies, però la pilota s'ha estavellat al pal. A falta de pocs minuts per al final, els visitants s'han posat a jugar amb porter-jugador, i el Futbol Sala Sant Cugat ho ha aprofitat. Jordi Magrià s'ha endut un refús i ha fet el 4 a 1 a porteria buida. Puig, per la seva banda, ha aconseguit el seu doblet particular al marcar des de camp propi aprofitant, novament, que el Montsant jugava sense porter. Al darrer minut el Montsant ha aconseguit maquillar el marcador amb dos gols, però la victòria ha estat finalment vermell-i-negra.

La setmana que ve, els santcugatencs visitaran la pista del San Joan de Vilassar, setè classificat.