Sant Jordi allarga la vida dels llibres de segona mà


  • Comparteix:

Sant Cugat prepara un Sant Jordi ple de llibres i roses, i una de les opcions que cada cop té més seguidors és la compra de llibres de segona mà en bon estat. La llibreria Re-Read i el Siglo Llibreria de Vell, al Mercantic, són algunes de les opcions que s'ofereixen a Sant Cugat. Una forma de donar una segona vida als llibres i d'adquirir-los a un bon preu, a més de trobar títols descatalogats i clàssics.

La compra de llibres de segona mà és una autèntica joia pels apassionats de la lectura i una bona manera de fer un Sant Jordi més sostenible. El responsable del Siglo Llibreria de Vell al Mercantic, Ricard House, ressalta que en aquest espai es poden trobar 'autèntiques joies'.

Ricardo House

Es multipliquen els visitants interessats en la compra de llibres de segona mà. Es troben autèntiques joies i llibres descatalogats. La narrativa és el que més busca la gent.



about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.